U subotu četvrta Povorka ponosa: Ulaz na lokaciju održavanja otvoren od 11 do 12.30

Datum kreiranja: petak, 16 decembar 2016 16:10

sub promo pride prajdČetvrta Povorka ponosa "Montenegro Prajd" biće održana sjutra u Podgorici, a nakon završetka šetnje, organizatori su pripremili program koji uključuje Matine za djecu, Food i Art market, izložbu fotografija i žurku za učesnike Povorke i prijatelje LGBTIQ zajednice, saopšteno je iz organizacije Kvir Montenegro.

"Ulaz na lokaciju održavanja Montenegro prajda biće otvoren od 11 do 12 sati i 30 minuta na lokaciji neposredno u blizini hotela “M Nikić” u ulici Kralja Nikole u Podgorici", navodi se u saopštenju Kvir Montenegra.

Putem sljedećeg linka možete pronaći lokaciju ulaza na mapi:

"Termin između 12:30 i 13 sati predviđen je za uvodni program, govore učesnika/ca, dok će sama šetnja započeti u 13 sati. Očekivano vrijeme završetka šetnje je 13:30 sati, nakon čega će program biti nastavljen od 14 sati u kafeu “Soul2Soul” u Njegoševoj ulici u Podogrici gdje će između ostalog biti organizovani Matine za djecu, Food i Art market, Izložba fotografija, Muzički koncert i Žurka za učesnike/ce Povorke i prijatelje/ice LGBTIQ zajednice", kazali su iz Kvir Montenegra.

 

Izvor: Vijesti